Tuesday, September 28, 2010

Diumenge, 19 de setembre

El diumenge ja s’acabava l’intercanvi. Els alemanys havien de tornar a Alemanya. L’avió sortia a les 6:55 de la matinada, però, a les 5 ja haviem d'estar a l’aeroport per acompanyar-los. Van facturar les maletes, ens vam una foto de tot el grup i tothom es va posar a plorar. Els vam acomiadar mirant amb tristor fins que l’avió va despegar.

El domingo ya se acababa el intercambio. Los alemanes tenían que volver a Alemania. El avión salía a las 6:55 de la mañana, pero a las 5 de la mañana ya teníamos que estar en el aeropuerto para acompañarles. Embarcaron las maletas y nos hicimos una foto con todo el grupo. A la hora de irnos todos nos pusimos a llorar y los estuvimos mirando con tristeza hasta que el avión despegó.


On Sunday, the exchange was already over. The Germans had to return to Germany. The plane left at 6:55 in the morning but we met at 5 in the morning and we were at the airport to accompany them. They checked in their suitcases and boarded at 6:30 a.m. We took a picture of the whole group. When it was time to go we all started to cry and stood looking sadly until the plane left.

No comments:

Post a Comment