Thursday, September 23, 2010

Dilluns, dia 13 de setembre

El dilluns dia 13 de setembre els 24 alemanys de l'escola Theisstalschule de Niedernhausen van aterrar a l'aeroport del Prat de Llobregat a Barcelona a les 3 del migdia. Els alumnes de 4rt d'ESO que participem en l'intercanvi i les nostres families varem estar més de 45 minuts esperant impacients ja que van arribar amb retard. Com veieu a la foto, els vam donar la benvinguda amb un cartell que vam fer a classe en 4 llengües: català, castellà, anglès i fins i tot alemany! Estavem encantats amb els nostres nous convidats i vam marxar directament cap a casa per deixar-los descansar. Més tard, alguns de nosaltres vam anar de compres a La Maquinista i els va agradar molt ja que la roba és molt més barata a Espanya que a Alemanya.

El lunes día 13 de septiembre los 24 alemanes de la escuela Theisstalschule de Niedernhausen aterrizaron al aeropuerto del Prat de Llobregat en Barcelona a las 3 del mediodía. Los alumnos de 4 de ESO que participamos en el intercambio y nuestras familias estuvimos más de 45 minutos esperando impacientes puesto que llegaron con retraso. Cómo veis en la foto, les dimos la bienvenida con un cartel que hicimos en clase en 4 lenguas: catalán, castellano, inglés e incluso alemán! Estuvimos encantados con nuestros nuevos invitados y marchamos directamente hacia casa para dejarlos descansar. Más tarde, algunos de nosotros fuimos de compras a La Maquinista y les gustó mucho puesto que la ropa es mucho más barata en España que en Alemania. Como estaban tan cansados se fueron de inmediato a casa a cenar y descansar.

On Monday 13th September, 24 Germans from Theisstalschule from Niedernhausen landed at 3 p.m. The 4th ESO students who took part in the exchange programme and our families were impatiently waiting because they were delayed. As you can see in the picture, we welcomed them with a banner that we did in 4 languages: Catalan, Spanish, English and even German. We were delighted with our guests! In the afternoon, we took them shopping to La Maquinista and they liked it a lot because the clothes are much cheaper in Spain than in Germany. As tired as they were, we immediately returned home to have dinner and to rest.

No comments:

Post a Comment