Tuesday, September 28, 2010

Dimarts, dia 14 de setembre


El dimarts els alemanys van arribar a l’institut a les nou del matí i van donar un cop d’ull a les instal•lacions de l’escola. A les deu del matí la Maite Hernández els va acompanyar al barri gòtic i van visitar el Museu Picasso, com hi havia massa gent no el van poder visitar completament. Seguidament van visitar el barri del born i es van fer fotografies davant de l’església de Santa Maria del mar.Al migdia van menjar amb les seves respectives famílies i a la tarda van tenir les seves primeres classes en català i castellà.Va ser una experiència molt gratificant per a tots, ja que tot i que no ens entenguem per la llengua, ens entenem per gestos i petits somriures que son capaços d’interpretar les mes grans simpaties.

El martes los alemanes llegaron al instituto a las nueve de la mañana y dieron un vistazo a las instalaciones de la escuela. A las diez de la mañana, Maite Hernández les acompañó al barrio gótico y visitaron el Museo Picasso, como había mucha gente no lo pudieron visitar completamente. Seguidamente visitaron el barrio del Borne y se hicieron fotos ante la iglesia de Santa María del mar. Al mediodía comieron con sus respectivas familias y por la tarde tuvieron sus primeras clases en catalán y español. Fue una experiencia muy gratificante para todos, ya que aunque no nos entendamos por la lengua, nos entendemos por gestos y pequeñas sonrisas que son capaces de interpretar las mayores simpatías.

On Tuesday the Germans arrived at the institute at nine in the morning and had a look at the facilities of the school. At ten o'clock Maite Hernandez accompanied them to the Gothic Quarter and visited the Picasso Museum, as there were too many people they could not see it completely. Then they visited the neighborhood and they went to the Born Quarter to take photographs of the church of Santa Maria del Mar. At noon they ate with their families and in the evening they had their first classes in Spanish and Catalan. It was a very rewarding experience for everyone, because although we didn’t understand their language we understood by gestures and smiles that even children are able to interpret the greatest sympathy.

No comments:

Post a Comment